Sisustaminen


Shorebird


Olohuoneen Hayn pöytää koristaa kaksi valkoista Normann Copenhagenin Shorebird-lintua. Toinen on keskikokoinen ja toinen pieni. Minusta ne ovat ihanan yksinkertaisia.

Näitä löytyy esimerkiksi Finnish Design Shopista.


String Pocket


Tämä tuote on tainnut muodostua jo klassikoksi sisustajien keskuudessa ja pitihän minunkin se meille hankkia valkoisena. Se koristaa työhuoneen seinää. 

Zone Denmark


Halusin talouspaperin piiloon keittiön pöydältä, mutta tuumasin, että joskus on pakko ajatella myös käytännöllisyyttä. Sisustamisessa saattaa joskus tuo käytännöllisyys unohtua. Tilasinkin sitten Dom Domista Zone Denmarkin keittiöpaperitelineen/talouspaperitelineen mustana. Samalla löysin ihanan saippuapumpun myös kodinhoitohuoneeseemme.
Mahtavaa palvelua!


Tilasin Vepsäläisestä meidän kylpyhuoneeseen kaksi Beta-jakkaraa sekä olohuoneeseen valkoisen Kanto-lehtitelineen takkapuille. Siellä on vielä tämän viikon 10 %-alennus kaikesta. Suosittelen, palvelu on ainakin Jyväskylän Vepsäläisessä ollut aina todella hyvää.


- Hay Hay -


Olen hurahtanut myös Hayn tuotteisiin ja eteisen mustan naulakon lisäksi, meille tulee työhuoneen pöydän jaloiksi valkoiset Hayn pukkijalat. Ostamme siihen korkeakiiltoisen pöytälevyn. 

Samanlaiset jalat ajattelin tilata myös ruokapöytään. Ostinkin siihen jo tammisen pöytälevyn kooltaan 200x90cm ja kokeilin itse käsitellä sen myyjän suosittelemalla Tikkurilan Helmi-kalustemaalilla korkeakiiltoiseksi. Vielä kuitenkin kolmannen käsittelykerran jälkeenkin puu kuulti pöytälevystä läpi, joten päätin viedä pöytälevyn maalausliikkeeseen käsiteltäväksi korkeakiiltoiseksi. Pöytälevyyn olisi ehdottomasti pitänyt laittaa peittävä pohjamaali ja vasta sitten käsitellä se tuolla korkeakiiltoisella maalilla. Harmittaa, olisi itse pitänyt tajuta tuo!
Pukkijalkoja löydät esimerkiksi tästä.

Eteiseen ostin Hayn valkoisen Hee-nojatuolin. Tämä on aivan ihana! Ja niitäkin löytyy Finnish Design Shopista.

Olohuoneeseen puolestaan pääsee Hayn iso valkoinen tarjotinpöytä ja niitä löytyy täältä.

Valaisimia


Olen hulluna erilaisiin valaisimiin. Nyt olen löytänyt uuteen kotiin ihania yksinkertaisia valaisimia sisustukseen ja niiden pitäisi olla laadukkaita myös käyttömukavuuksiltaan. Valaisimia tulee toki vielä hankkia lisää ja vanhojen paikkoja hieman soveltaa, mutta näillä päästää alkuun.


Työhuoneeseemme tulee Juho Pasilan suunnittelemat lattia- ja pöytävalaisimet valkoisina. Näitä myydään muun muassa Hobby Hallissa: Olohuoneeseen lattiavalaisimeksi ostin Vepsäläisestä Bo Conceptin Kuta-valaisimen satiinin-värisenä.


Keittiöön ruokapöydän päälle hankin Normann Copenhagenin kaksi pienempää AMP-riippuvalaisinta ja yhden isomman kaikki savunharmaana. Näitä löytyy esimerkiksi Vepsäläisestä:Keittiön saarekkeen yläpuolelle oli myöskin hieman hankalaa löytää valaisimia, jossa johdolla on tarpeeksi mittaa korkeaan tilaan (meillä taitaa olla 4,5 metriä).
Halusin myöskin yksinkertaista tyyliä tuoda tässä esille. Päädyinkin ostamaan kaksi Frandsenin Ball-valaisinta kiiltovalkoisena saarekkeen yläpuolelle. 


vitra.


Ostin meille muutamia Vitran tuotteita, joista olen haaveillut jo pitkään. Ostin valkoisena RAR-keinutuolin, tummanharmaana DAW-käsinojatuolin ja vaaleanharmaana DAR-käsinojatuolin. Vitran tuotteita saa esimerkiksi Vepsäläisestä: 

http://www.vepsalainen.com/fi/valmistajat/vitra

Tuo valkoinen RAR-keinutuoli saa meiltä paikan olohuoneesta takan edestä ja nuo kaksi muuta tuolia toimivat minulla meikkauspöydän tuolina ja työpöydän tuolina.DomDom


Löysin alkuviikosta kivan pienen sisustusverkkokaupan, josta tuli tilattua muutamia ihania yksityiskohtia uuteen kotiin.
Suomalaisen Mayn musta metallikori, koko XS. Tilasin yhden keittiöön ja yhden pesuhuoneeseen ja ajattelin asettaa juurikin tämän Mayn minttu-kookos käsisaippuan koriin pesuhuoneeseen. Keittiön koriin tulee puolestaan Mayn mustikka-tiskiaine.Lisäksi löysin toiseen WC:seen ihanan Ferm Livingin messinkisen WC-paperitelineen. Sisustusverkkokaupan osoite ohessa: http://www.domdom.fi/
Mitkä hullut päivät!


Tuli netistä osteltua vähän enemmän ja vähemmän tuotteita Stockmannin Hulluilta Päiviltä. Uuteen omakotitaloon löysin kuitenkin muutaman löydön, jotka oli tarkoitus muutenkin hankkia uuteen kotiin:

Hay Loop Stand Wardrobe mustana. Koko 130x60x150cm. Tämän ajattelin laittaa koristamaan meidän eteistä, ja kaippa sillä jokin käyttötarkoituskin on ;)
Mazen musta Crown-naulakko. Koko 26x12,5x55cm. Luultavasti tämäkin saa paikan uuden kodin eteisestä.


Ferm Living: Wire Basket-kori ja korin kansi. Koko 50x40cm (medium). Tämä ihanuus saa paikan aviomieheni työhuoneesta.


Pieni ihana sijoituskoti 

 
Rakastan Kartellin tuotteita! Kuvassa Kartellin Tic & Tac-kello, löytyy esimerkiksi täältä: http://www.flinders.nl/tic-tac, Kartellin Bourgie-valaisin: http://www.finnishdesignshop.fi/valaisimet-poytavalaisimet-bourgie-poytavalaisin-kirkas-p-7846.html?gclid=CjwKEAjwlfO3BRDR4Pj_u-iO2U0SJAD88y1SB8y7moFoBA5Rkil9KiCncJBi1Hf69XaMPf-BuSIfJxoC45bw_wcB ja Kartellin Masters-tuoli: http://www.finnishdesignshop.fi/piha-puutarha-ulkohuonekalut-masters-tuoli-valkoinen-p-7818.html. Kuvassa ei näy, mutta meidän yksiöön sopii hyvin pöydäksi tämä Kartellin Top Top-pöytä: http://www.kartell.com/gb/bar-table_cod58016191au.htmlKiltisti tuli ilmeisesti oltua

 Sain joululahjaksi aviomieheltä aivan ihanan valkoisen Artekin Latva-naulakon. Ihana ihana ihana.
Tämä tulee vastaanottamaan jokaisen vieraan meidän uuden kodin eteisessä.

 

Ihanat jouluvalot

 Jouluvalot sopivat ihanasta Kartellin Matelassé vaasiin <3Annon ihanat joulutähdet <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti