Unelmaa rakentamassa.

perjantai 9. joulukuuta 2016

Eteinen

Avara sisäänkäynti

Halusin eteisen olevan avara, valoisa ja näyttävä. Suunnittelin kaksipuoleisen takan aukeamaan heti eteisestä, jotta koti on mahdollisimman kutsuva. Jaoin tilan Hayn mustalla naulakolla ja Ikean Paxilla saimme eteiseen mukavasti säilytystilaa ja peilin. Monesti eteiset tehdään ahtaiksi ja pimeiksi, itse halusin välttää suunnitelmassani juuri tätä ja vaikka moni on pitänytkin eteistä turhan suurena, olen erittäin tyytyväinen itse tähän avaraan ratkaisuun.












Hay/Block/ Block-valaisin/ Designhousestockholm/ harrikoskinen/Hayhee/ Hayloopstand/Hayloopstandwardrobe/Wardrobe/ Design/Eteinen/Avaraeteinen/Avara eteinen/Valoisa eteinen/Vestibule/Vestibul/ Skandinaavinen koti/Skandinaviskhem/Skandinaavinen/Skandinaavinen sisustus/Minimalistic/Minimalistinen eteinen/ Korkeakiilto valkoinen/Korkeakiilto/ Kiiltävä lattialaatta/Iso lattialaatta/ 60x60 lattialaatta/Valkoinen eteinen/Valkoista/Eteisen sisustaminen/Uunisepät/Lumi-takka/Lumitakka/Kanto/ Artek/artek kanto/My home/Mitthem/Mitt hem/Home/ Sisustus/Sisustaminen/ Interior/Interiordesign/ White vestibule/Lounge/ Lobby/Hall/Hallway/Entry/Wide entry/Spacious entry/Scandinavian home/Ikea Pax/Ikeapax/Liukuovikaappi/Valkoinen peilikaappi/Eteisen säilytys// Pohjolan Designtalo/ Designtalo/ Design-talo/ Ainoa/ Ainoakoti/ Jyväskylä/ Ruoke/ IkeaPs2014/ Ps2014/ Vaaterekki/ Latva/ Latvanaulakko/ Arteklatva/Valkoinen lampaantalja/Lampaantalja/Metalliset henkarit/Valkoiset henkarit/Desenio/Dreamer/

SHARE:

4 kommenttia

  1. Hei! Mistä olet hankkinut laatat? kauniin näköistä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Tuo lattialaatta olohuoneessa, eteisessä ja keittiössä on OS49246 Superwhite 60x60R kiilloitettu, 53 eur/m2 ja löytyy Laattapisteeltä. Italialaista laattaa ja ei ole liukas vaikka itsekin sitä pelkäsin. Meidän laminaattilattiat ovat itse asiassa liukkaammat. Meillä on kaksi koiraakin ja ajattelin että riski on, että liukastelevat lattioilla, mutta ei yhtään ole ollut ongelmaa. Villasukat ovat liukkaammat laminaatilla myös kuin tällä laatalla. Tietysti märillä kengillä tulee olla varovainen:) Toivottavasti sait jotakin tästä irti. Suosittelen kyllä :)

      Poista
  2. Hei. Erittäin kaunis koti teillä kaikin puolin. Törmäsin kuviisi etsiessäni pinterestistä tulevaan yönmustaan UPM komposiitti terassiini sopivaa MUSTAA ovea. Kuvissa ovet näyttää usein mustalta, kuten teidänkin hieno ulko-ovi, mutta firmoista sellaista vaihtoehtoa ei tahdo löytyä. Jeld-wen malliston vaihtoehdot kiinnostaa ja arvelisin teidän oven olevan myös siitä mallistosta? Heillä perusväreissä on lähimpänä mustaa "tummanharmaa" ja "tummanruskea", jotka näyttävät käytännössä mustalta Jeld-wen kuvagallerioissa. Kysynkin minkä värinen (kauppaväri) teidän kodin ulko-ovi on ja mistä löysitte?

    VastaaPoista
  3. Hei, pahoittelen, että näen kommenttisi vasta nyt. Jostain syystä se ei ollut tullut aiemmin näkyviin blogin julkaisuissa. Meidän ulko-ovi on tumman harmaa. Se kyllä tosiaan näyttää hieman mustalta näissä kuvissa, mutta on tummanharmaa. Tämä ovi on Kaskipuun mallistosta: https://kaski.fi/ovet/uol20/. Lasi on meillä kirkas.

    VastaaPoista

© Villa Amélie. All rights reserved.
Blogger Designs by pipdig