Unelmaa rakentamassa.

keskiviikko 26. heinäkuuta 2017

Puukatos

Ihana musta

Ulkosaunan viereen päätimme rakentaa puukatoksen. Meillä jäi omakotitalon ja autotallin rakentamisesta ylimääräistä puutavaraa ja katos päätettiinkin rakentaa ja toteuttaa niistä materiaaleista. Koska lempiväreinäni ovat valkoinen ja musta, päädyttiin puukatos maalaamaan mustalla. Maalina toimi tuttu lemppari Tikkurilan Vinha. Katto on päältä mustaa huopakatetta ja puolestaan sisäpuolen kattopinnan ajattelimme jättää paneelipinnalle (.

Lisäksi suunnittelin katokseen väliritilikön eli hyllyn, jotta puut ovat helpompi asetella ja puiden käyttöä helpompi seurata. Märät puut ylös tai alas tai toisin päin. Lisäksi se tuo mukavaa särmää katokselle. Puita meillä on kahden vuoden takaa jo valmiina eli niitä on hyvin ensi talveksi kuivana. Puukatos mukailee tulevan ulkosaunan värimaailmaa.


Puukatos/Katos puille/ Puiden säilytys/ Miten tehdään puukatos?/ Puukatos säleikkörimasta/ Musta puukatos/ Shelter/ Pentice/ Wood shelter/ Black shelter/ Skyd/ Svart skydd/ Gapskjul/Trä gapskjul/Träig/ Halkokatos/ Halkosuoja/ Puusuoja/Skandinaavinen koti/Fashion/ FashionDesign/ Skandinaviskhem/ Skandinaavinen/ Skandinaavinen sisustus/ Mustaa/ Valkoista/ Puukatoksen suunnittelu/My home/Mitthem/Mitt hem/White home/Spacious home/Parlor/ Home/ Sisustus/Sisustaminen/ Interior/Interiordesign/ Black and white home/Nordic/ Nordicdesign/ Light and modern home/ Column Light/Ljus Kolonn/ Hem/ Scandinavian home/ Valkoista ja mustaa/Inspiroiva koti/ Nordichome/ Nordiskahem/Nordiskehjem/Fina hem/ Mynordichome/ Mynordicroom/ Interiorfor you/Modern/Minimalistic/Designkoti/Desing-talo/Pohjolan Desing-Talo Oy/ Ainoakoti/Ainoa/Ainoa-koti/Jyväskylä/Ruoke


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Villa Amélie. All rights reserved.
Blogger Designs by pipdig