Unelmaa rakentamassa.

tiistai 20. maaliskuuta 2018

Kiinteistöliitto


Minut valittiin viime viikolla K-S Kiinteistöyhdistyksen hallitukseen yhtiökokouksen äänestyksessä. Pääsen entistä paremmin nyt vaikuttamaan paikallisiin ja valtakunnallisiin kiinteistöasioihin yhteistyössä Jyväskylän kaupungin ja erilaisten valtuutettujen kanssa. K-S Kiinteistöyhdistys kuuluu Suomen Kiinteistöliittoon ja on sen viidenneksi suurin alajärjestö. On mahtavaa päästä auttamaan taloyhtiöitä sekä mm. vaikuttamaan rakentamiseen ja kiinteistöihin.

Kiinteistöliitto tarjoaa erilaisia koulutuksia ja kiinteistöjuridiikasta kiinnostuneille on oiva koulutus tulossa Helsingissä toukokuussa.

Kiinteistöjuridiikka 2018
K-S Kiinteistöyhdistys

K-S Kiinteistöyhdistys/ Suomen Kiinteistöliitto /Kiinteistöasiat / Kiinteistöasiat Suomessa/ Unelmaa rakentamassa/ Taloyhtiöiden asialla/ Kiinteistöjen asialla/ Rakentaminen Suomessa/ Vaikuttaminen/ Kokemukset/ Finnish Design/ Skandinaavinen/ Interior/  Scandinavian home/Inspiroiva koti/ Nordichome/ Decoration/ Oma koti/ My home/ Nordiskahem/ Nordiskehjem/Fina hem/ Mynordichome/ Mynordicroom/ Interior for you/ Modern/ Minimalistic/ Ainoa-koti/ Ainoa/ Designtalo/ Pohjolan Design-talo Oy/ Jyväskylä/ Ruoke/ Podeta Oy/ Den Finland Oy/ Designtalo/ Design-talo/ Design-Talo DTG / Kiinteistönomistajien etujärjestö/ Edunvalvojana paikallisesti ja valtakunnallisesti/
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Villa Amélie. All rights reserved.
Blogger Designs by pipdig