Unelmaa rakentamassa.

tiistai 17. lokakuuta 2023

Ihana suunnitella ja myydä koteja

Rakennusalalla menee kohtalaisen heikosti tällä hetkellä, mutta olen itse yrittänyt siitä huolimatta pysyä positiivisena asian suhteen. Olen suunnitellut myyntiin omakotitalon sekä paritalon, mutta ne hankkeet ovat tällä hetkellä jäissä. Korkotaso ja materiaalien korkeat hinnat aiheuttavat sen, ettei toiminta ole kannattavaa sen osalta tällä hetkellä. Ihmiset eivät selkeästi ole vielä tottuneet siihen ajatukseen, että 2 vuotta sitten 300000 euroa maksanut talo maksaa tällä hetkellä ainakin sen 350000 euroa. Lisäksi Euribor on tällä hetkellä sen yli 4 %, joten ihmisten budjetit ovat muuttuneet. Tarpeiden ja todellisten budjettien kohtaaminen on tällä hetkellä haaste. 

Päätinkin siis, että keskityn hetken asuntojen ostamiseen, remontoimiseen ja myymiseen. Rakastan suunnitella kohteita uusiksi ja toteuttaa erilaisia sisustusratkaisuja. Elokuussa löysin kohteen taloyhtiöstä, josta olen itse aina halunnut omistaa sijoitusasunnon. Päätinkin siis, että ostamme sieltä myynnissä olleen täysin remonttikuntoisen ylimmän kerroksen kaksion ja remontoimme ja myymme sen.

Kokonaisuus on nyt myynnissä ja olen siihen kyllä todella tyytyväinen. Tämä koti on mainio sijoituskohde ja mahtava koti kenelle tahansa. Sitä tuli itsekin remonttia suunnitellessa ja toteuttaessa mietittyä, että täällä olisi hyvä koti itsellekin. Tässä linkki kohteen myynti-ilmoitukseen. Mitäs pidätte? Minusta tästä tuli upea.






































Villa Skandi / Laura Seijesvirta / Tellervonkatu 21 / Tellervonpuisto / Jyväskylä



SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Villa Amélie. All rights reserved.
Blogger Designs by pipdig