Unelmaa rakentamassa.

lauantai 1. huhtikuuta 2017

Avara olohuone

- 1 -

Olohuoneen halusimme avaraksi ja keittiön yhteyteen. Tilan piti olla iso ja korkea. Takka on keskellä eteistä, olohuonetta ja keittiötä. Se jakaa eri tiloja myös mukavasti. Olen ollut tilaan muuten tyytyväinen, mutta ikkunat eivät ole sellaiset kuten niiden halusin olevan. Niiden piti olla metallikarmiset ja mahdollisimman suuret. Nyt ne on meillä kehystettynä puukarmeillä ja smyygeillä. Designtalon mukaan metallisten karmien tekeminen on mahdotonta, kuten K-raudan myyjän mukaan myös. Noh, tämähän ei pidä paikkansa, monissa puu-ja kivitaloissa on isot ikkunat ja metallikarmeilla, myös sisällä. Ulkoa meidänkin ikkunat ovat metallikarmeilla, niihin olenkin itse tyytyväisempi. Asia saattaa tuntua monista pieneltä ongelmalta. Minun on vain kovin ajatella tätä sisäistä kamppailuani positiivisesti: jos itse olet halunnut metallikarmiset, isot ikkunat ja tilaat ne sellaisina ja sinulle asennetaan odotettua pienemmät puukarmeilla varustetut Pihlan ikkunat, niin en voi olla niihin tyytyväinen. En ymmärrä edelleenkään myyjän tai Designtalon väitettä siitä, että metallikarmiset ikkunat ovat mahdottomia asentaa, kun onhan minulle muissakin taloissa ne olleet.. Noh tämä kamppailu jääköön vuositarkastuksen yhteydessä taas käytäväksi.




Tilasta muuten: olen tyytyväinen 60x60 kiiltävään lattialaattaan, se pysyy puhtaana eikä ole liukas. Näin saattaisi olettaa ja itsekin otin riskillä tämän lattian, tiedostaen, että nuo yllä mainitut ominaisuudet saattavat tulla mukanaan tämän lattiavalinnan kanssa, mutta tosiaan lattia oli positiivinen yllätys ja suosittelen sitä ehdottomasti. Katot meillä on rapattu ja seuraavaksi pitäisi olohuoneeseen löytyä joku ihana design-valaisin. En ole oikein keksinyt siihen sopivaa valaisinta alle 500 euron hintaluokasta. Kevään tai kesän aikana toivottavasti saisin siihen sopivan valaisimen. Näin Lontoossa Next Homessa yhden kivan, joten saattaa olla, että tilaan sieltä valaisimen tuohon. Kohta pääsee käyttämään ihania kevään värejä sisustuksessa :)










Olohuone/ Livingroom/ Living room/Ikea/ Lappljung Ruta/Lappljung ruta-matto/Vitra/RAR/RAR-Keinutuoli/Valkoinen Rar-keinutuoli/ Artek/ Kanto/ Artek Kanto valkoinen/Hay-tarjotinpöytä/ Hay tarjotinpöytä valkoinen/Bo Concept/Urban Design/ Boconcept/ Kuta/ Kuta-lattiavalaisin/ Bo concept Kuta/Savunharmaa/H&M/H&M Home/Pariovet/Lasiset pariovet/ Uunisepät/ Lumi-takka/ Kaksipuoleinen takka/ Korkeakiiltoinen takka/ Keittiö/Ruokailuhuone/Ruokailutila/Ruokapöytä/Valkoinen ruokapöytä/ Korkeakiiltomaalattu ruokapöytä/Hay/ HayLooppukkijala/Hay Loop/ Valkoiset Hay Lopp Pukkijalat/FinnishDesignShop/ Kiiltävä lattialaatta/Valitilan lasi/Iittala/Iittalan kivituikut/Normann Copenhagen/AMP/ AMP-riippuvalaisin savunharmaa/Normanm Copenhagen AMP/ ASKO/ Saareke/ Korkeakiiltoinen saareke/ Mustat kivitasot/Kiiltävät keittiötasot/Aalto-maljakko/Alvar Aalto/Valkoinen Aalto-maljakko/ Vepsäläinen/ Frandsen/ Ball/ Ball-valaisin/ Valkoinen kiiltävä Ball- valaisin Frandsen/Marimekko/ May/ May XS/ Mayn mustametallikori/Kartell Tic Tac/ Tic Tac-kello/Kartell/ Matelassé/ Kartell Matelassé/ Elextrolux/ Oras/Oras cubista/Harmaa välitila/Mittatilaus välitilan lasi/ Ikea/ Valkoinen matto/Artek/Latva/ Latva-naulakko/Latvanaulakko/Valkoinen Latva/LUMI/Led-nauhat/ Led-lista/Liukuovi/svartochvit/ Vit Och Svart/ Design/Valoisa keittiö/ Avara keittiö/ Tilava keittiö/Moderni keittiö/ Skandinaavinen keittiö/Anno/ Skandinaavinen koti/Fashion/ FashionDesign/Skandinaviskhem/Skandinaavinen/Skandinaavinen sisustus/Mustaa/ Valkoista/Keittiön sisustaminen/Ruokailutilan sisustaminen/My home/Mitthem/Mitt hem/Vardagsrum/Stue/White Livingroom/My kitchen/ White Diningroom/Spacious sitting room/Parlor/ Home/ Sisustus/Sisustaminen/ Interior/Interiordesign/ Black and white kitchen/Nordic/ Nordicdesign/ Light and modern kitchen/ køkken/ Kök/ Vit kök/ Scandinavian home/ Valkoista ja mustaa/Inspiroiva koti/ Nordichome/ Nordiskahem/Nordiskehjem/Fina hem/ Mynordichome/ Mynordicroom/ Interiorfor you/Modern/Minimalistic/Designkoti/Desing-talo/Pohjolan Desing-Talo Oy/ Ainoakoti/Ainoa/Ainoa-koti/Petrakeittiöt/Novart/Ylämaan Graniitti/Remonttikolmikko/Jyväskylä/Ruoke
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Villa Amélie. All rights reserved.
Blogger Designs by pipdig