Unelmaa rakentamassa.

tiistai 31. lokakuuta 2017

Vaihteeksi mustaa

Polkupyörä-jäte-puutarhavälinekatos

Alkusyksystä ehdimme vielä toteuttamaan elementeistä polkupyörä-jätekatoksen. Meillä se kuitenkin toimii oikeastaan polkupyörä-puutarhavälinekatoksena/varastona. Meillä, kun on jo erikseen rakennettu roskakatos. Säilytämme täällä nyt muun muassa pikkuruohonleikkuria, saksia, lapioita ja kottikärryjä. Pyörien siirto autotallista katokseen vapauttikin nyt hyvin tilaa päältäajattevalle leikkurille. 

Halusin tästä katoksesta mustan, joten maalasinkin sen sitten Tikkurilan X-sävysarjalla. Toimitus sujui hyvin lukuun ottamatta sitä, että muutama osa oli vääränlainen ja katoksen liukuovien metallilistat ja muovinen ovenkahva oli tilattu mustana ja ne saapuivat kuitenkin valkoisina. No kahvaa ei saatu mustana ja metallilistat toimitettiin uudelleen, harmaana (emme jaksaneet vaatia uudelleen mustia). Emme siis saaneet tilaamaamme väriä eli mustaa, mutta toimittaja hoiti asiaa koko ajan hyvin ja pahoitteli virheitään. Virheitä sattuu koko ajan toimituksessa, mutta tämä toimittaja pahoitteli asiaa ja ymmärsi aiheuttamansa haitan. Kun tosiaan tuotteet oli myyty mustana kuvia ja tilauskoodeja myöten. Paljon sattuu suomalaisissa tuotteissa ja toimituksissa virheitä, mutta tosiaan pointsit toimittajalle virheen myöntämisestä ja pyrkimyksestä hoitaa asiaa kuntoon. Tässäkään, kun ei vika ole asiakkaan, jos tilaa netistä mustan tuotteen ja sitä ei olekaan mustana ja se toimitetaan valkoisena.

Tyydyimme siis väärän värisiin osiin (kuvissa näkyykin väriero) ja maalasin katoksen kuitenkin mustaksi, vaikka värivirheiden vuoksi mietin, että pitäisikö vain maalata valkoiseksi sittenkin koko katos. Katos on nyt tosiaan samalla sävyllä maalattu meidän ulkosaunan viereen kesällä rakennetun puukatoksen kanssa. Mustassa on se kiva, kun esimerkiksi roikkuvat valot erottuvat siitä paremmin.  Kesällä 2018 rakennamme katokselle säleikkörimatason, jolla tasoitetaan korkeuseroja maan ja rakennuksen välillä. Maalaamisessa meinasi tulla kiire, kun ilmat ovat olleet erittäin huonot koko kesän ja syksyn ajan. Saimme katoksen kuitenkin valmiiksi.










Istutukset/Pylväsvalaisimet/ Valkoinen harmaja/ Musta katos/ Valkoinen harmaja polkupyörä-jätekatos/ Musta polkupyörä-puutarhavälinekatos/ Konstmide/ HB-betoni/ Säleikkörima/ Tikkurila/ Syreeni/Sypressi/ Pallotuija/ Sinikataja/ Villa Amélie/ Unelmaa rakentamassa/ Musta kuorikate/Kannustalo/ Skandinaavinen/ Interior/Plantering box/ Plantering/ Planting/ Planting box/ Interiordesign/ Scandinavian home/Inspiroiva koti/ Nordichome/ Nordiskahem/Nordiskehjem/Fina hem/ Mynordichome/ Mynordicroom/ Interior for you/ Modern/ Minimalistic/ Jyväskylä/ Ruoke





SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Villa Amélie. All rights reserved.
Blogger Designs by pipdig