Unelmaa rakentamassa.

maanantai 16. huhtikuuta 2018

Istutuslaatikot


Viime kesänä ostimme kolme mustaa istutuslaatikkoa Plantagenista ja istutimme niihin erilaisia marjapensaita. Laitoimme suodatinkankaat istutuslaatikoiden ja soran väliin sekä alle, jottei nurmikko pääse leviämään istutuksiin eikä puolestaan pensaat leviä hillittömästi ympäristöönsä. Kuvassa emme ole vielä istuttaneet kunnon nurmikkoa tälle osalle pihaa. Lisäksi saunan terassin ympäristö istutuksineen oli vielä kesken. Tänä vuonna pääsemme tuonne korokkeelle rakentamaan terassin ja asentamaan drop-altaan. Harvian ulkosaunan saimme rakennettua syksyllä valmiiksi tuohon korokkeen kohdille.

Istutuslaatikot ovat minusta kätevät, jos ei halua istutusten leviävän helposti muualle sekä sillä saa mukavaa kontrastia pihan eri osa-alueille. Toivottavasti nurmikko juurtuu hyvin tämän kesän aikana, vaikka varmasti 5200 neliöltä paikattavia kohtia löytyykin. Piha voi olla tämän talven jälkeen erittäin löllöä pitkään.

Istutuslaatikot löytyivät tosiaan Plantagenista ja toki ne olisi voinut itsekin väsätä, mutta kun hinta oli 10 euroa kipale ja pihassa muutakin hommaa, niin helpoin ratkaisu ehdottomasti oli ostaa ne valmiina. Ne piti vain koota, asettaa suodatinkankaat paikoilleen, levittää sora ja multa paikoilleen sekä istuttaa pensaat. Melko nopeasti saa kivaa jälkeä omaan pihaan ja puutarhaan. Suosittelen.




Istutuslaatikot/ Mustat istutuslaatikot/ Marjapensaat/ Mustikka/ Mansikka/ Karviainen/ Mustaherukka/ Punaherukka/ Skandinaavinen/ Interior/  Scandinavian home/Inspiroiva koti/ Nordichome/ Decoration/ Oma koti/ My home/ Nordiskahem/ Nordiskehjem/Fina hem/ Mynordichome/ Mynordicroom/ Interior for you/ Modern/ Minimalistic/ Ainoa-koti/ Ainoa/ Designtalo/ Pohjolan Design-talo Oy/ Jyväskylä/ Ruoke/ Podeta Oy/ Den Finland Oy/ Designtalo/ Design-talo/ Design-Talo DTG /Oma piha/ Oma puutarha/ Valkoinen talo/ White house/ Vit hem/ Iso piha/ Iso piha 5200 neliötä/
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Villa Amélie. All rights reserved.
Blogger Designs by pipdig