Unelmaa rakentamassa.

keskiviikko 25. huhtikuuta 2018

Sijoitusasunto vailla vuokralaista


VUOKRATTU

Asuimme ennen omakotitalon valmistumista uudessa yksiössä, jossa kokonaispinta-ala on kuitenkin 42,5 neliötä. Vaikka tavaraa oli aivan liian paljon pieneen tilaan nähden, tuntui pieni koti todella kotoisalta. Erityisesti tuo keittiöakseli oli mieluinen ja iso parveke. En yleensä ole mikään värikäs ihminen sisustajana, mutta tuonne parvekkeelle sopii erittäin hyvin tuo oranssi väri. Tyylini on hieman muuttunut sisustajana myös noista kuvista.

Peabin kanssa asiat sujuivat todella hyvin ja teemme jatkossakin ostoksia heiltä. Työn jälki on erittäin hyvää ja viimeistely huippua. Toimin taloyhtiössä hallituksen puheenjohtajana ja vuosikorjausasiat sujuivat syksyllä 2017 Peabin kanssa myös ilman suurempia ongelmia. Asunto oli vuokrattavana 1,5 vuotta ja nyt se olisi taas vailla uutta vuokralaista 1.6.2018 lähtien. Yhteydenottoja otan mielelläni tätäkin kautta :) Tästä saa oikein mukavan kodin.

Alla kohteen esittelyteksti:

"Erittäin hyvien etäisyyksien päässä keskustasta sekä opiskelupaikoista vapautuu yksiö isolla parvekkeella luonnonläheiseltä Kuokkalanpellon/Sulkulan alueelta. Siirtolapuutarha ja järvi lähellä sekä ilmaisia autopaikkoja yleisellä parkkipaikalla.

Taloyhtiö on uudehko, asunto on valmistunut vuonna 2016. 33,5 neliöisen asunnon varusteluun kuuluu mm. parkettilattiat, lasitettu parveke (9 neliötä), astianpesukone sekä kokonaan laatoitettu kylpyhuone. Kokonaispinta-ala on siis 42,5 neliötä. Asunto sopii yhdelle henkilölle tai pariskunnalle.

Vuokraan sisältyy laajakaistayhteys nopeudella 10M. Yksiö vapautuu 1.6.2018.

Vuokra 625,00/kk. Vesiennakko 25/hlö/kk (tasauslasku kerran vuodessa). Vuokralainen solmii asuntoon itse sähkösopimuksen ja kotivakuutuksen. Vakuus 1 kk:n vuokran suuruinen. Asunnon minimiasumisaika on 1 vuosi (käytössä sopimussakkolauseke). Kotivakuutus edellytetään ja luottotiedot tarkastetaan.

Nykyisen vuokralaisen huonekalut poikkeavat kuvan järjestelyistä."















Sijoitusasunto/ Yksiön sisustaminen/ Oranssi parveka/ Iso parveke/ Parvekkeen sisustaminen/ Yksiö/ Peab/ Vuosikorjaus/ Uusi vuokralainen/ Valkoista/  Kerrostaloasunnon sisustaminen/Inspiroiva koti/ Nordichome/ Decoration/ Oma koti/ My home/ Nordiskahem/ Nordiskehjem/Fina hem/ Mynordichome/ Mynordicroom/ Interior for you/ Modern/ Minimalistic/
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Villa Amélie. All rights reserved.
Blogger Designs by pipdig