Unelmaa rakentamassa.

sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Autotallin rakentaminen alkaa

Ja niin autotalli tulla tupsahti

Ajattelimme aluksi tilata autotalli-katos-varasto yhdistelmän Näppärä-autotallilta http://www.nappara-autotallit.fi , jotta pääsemme helpommalla ja saamme tämän nopeammin valmiiksi. Organisoimme autotallin rakentamisen kuitenkin itse, jolloin saamme juuri sellaisen tallin kuin haluamme ja hieman edullisemmin kuin valmistalli.

Päätimme siis seuraavaa: otamme perustukset Keski-Suomen Takuuperustuksilta ja Rikamat tekee maatyöt ja pohjat sekä sisätäytön autotalliin, kuten se tekee meille sen myös omakotitaloon sekä hoitaa muutenkin maatyöt tontilla. Lisäksi palkkaamme kirvesmiehen tekemään loput autotallista omien kuviemme pohjalta. Meillä ei ole kiire saada autotallia valmiiksi, mutta vastaava sai koko tämän prosessin niin nopeasti käyntiin, että meillä on valmis autotalli-katos-varasto jo helmikuun loppuun mennessä valmis. Lattiavalun voi joutua tekemään myöhemmin, riippuen siitä, millaiset pakkaset täällä jatkuvat. Lisäksi hinta on tosiaan sen noin 20000 euroa, jonka olemme sille budjetoineetkin.

Projekti on nyt siinä vaiheessa, että Rikamat sai viikon 2 alussa tehtyä maatyöt ja sorapatjan kuntoon. On muuten erittäin hyvää luonnonsoraa, joka ei jäädy! Saman viikon torstaina Keski-Suomen Takuuperustukset saivat tehtyä perustukset meille. Viikolla 3 emme saaneet otettua pois muotteja perustuksista tai tehtyä sisätäyttöä kovien pakkasten vuoksi. Tämä siirtyy viikolle neljä eli teemme tämän huomenna. Kirvesmies pääseekin sitten töihin heti helmikuun alusta lähtien. Täytyy vain olla kiitollinen siitä, miten hyvin nämä firmat ovat oman vastuualueensa hoitaneet. Nämä yritykset eivät ole meille aiemmin tuttuja. Sattui onni, että saimme näin hyviä työmiehiä projektiimme mukaan ja suosittelen ehdottomasti näitä firmoja.

Autotalli/Autokatos/Varasto/Perustukset/Maatyöt/Sisätäyttö/K-rauta Palokka/Maansiirto Rikamat Oy/Keski-Suomen Takuuperustus Oy/ Autotallin rakentaminen talvella/ Betoniperustus//Modern/Minimalistic/Designkoti/Desing-talo/Pohjolan Desing-Talo Oy/ Ainoakoti/Ainoa/Ainoa-koti/Jyväskylä/Ruoke
SHARE:

2 kommenttia

  1. Kiitos hyvistä suosituksista. Meilläkin alkaa oma rakennusurakka oikein todenteolla nyt keväällä. Jonkin verran ollaan etsitty yrityksiä https://kodinplaza.fi/ kautta, mutta täytyy ehdottomasti olla yhteydessä myös noihin suosittelemiisi tekijöihin. Saatiin paljon vinkkejä ennen kun lähdettiin rakentamaan ja yksi tärkeimmistä oli juuri tuo hyvien tekijöiden löytäminen. Kannattaa käyttää mielummin vaikka vähän enemmän aikaa kuin lähteä suin päin teettämään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, pahoittelen, että näen kommenttisi vasta nyt. Jostain syystä se ei ollut tullut aiemmin näkyviin blogin julkaisuissa. Ihanaa, että pääsette rakentamaan omaa kotia ja tsemppiä urakkaan <3

      Poista

© Villa Amélie. All rights reserved.
Blogger Designs by pipdig