Unelmaa rakentamassa.

keskiviikko 25. tammikuuta 2017

Harmaata - Grå

Maskuliinisempi wc-tila

Työhuoneen yhteydessä meillä on pienempi ja hieman maskuliinisempi vessa. Seinälaatat ovat harmaata lattialaattaa ja lattiassa on 33x33 kokoista mustaa lattialaattaa. Alunperin olisin halunnut saada suuremmat laatat lattioihin molempiin vessoihin, mutta Designtalon ja työpäällikön kommentin mukaan se olisi ollut hyvän rakennustavan vastaista. Tietysti tämä ei pidä paikkansa, mutta minkäs teet. Tämä vessa on tosi hyvä ja olen tytyyväinen myös tuohon allaskalusteeseen, koska allas on tosiaan koko kalusteen mittainen. Peili löytyi Ikeasta. Se oli tuttu jo edellisestä asunnostamme ja tykkään itse sen mallista kovasti ja halusin sen välttämättä myös uuteen kotiin.




Wc/Wc-tila/Vessa/Lavuaari/Petra-keittiöt/Novart/Petrakeittiöt/Petra/ Hugo Boss/ Cello/ Oras/Orascubista/Ido/Seinäwc/Harmaa laatoitus/ Harmaa seinäwc/ Seinävessa/ Seinäwckotelo/ Vetimet/ Kromiset vetimet/ Marimekko/Harmaa villamatto/ Anno/H&M/H&M Home/Kupariset kynttilänjalat/Ikkuna wc:ssä/ Ikkuna wc-tilassa/ Ikkuna vessassa/svartochgrå/ Vit , Svart Och Grå/ Design/Valoisa Wc/Musta laattalattia 33x33/Harmaa vessa/ Skandinaavinen koti/Fashion/ FashionDesign/ Skandinaviskhem/ Skandinaavinen/ Skandinaavinen sisustus/Ikilamppu/ Led-seinävalaisin/Mustaa/ Valkoista/Harmaata/Wc-tilan sisustaminen/Vessan sisustaminen/ Pieni wc/My home/Mitthem/Mitt hem/Home/ Sisustus/Sisustaminen/ Interior/Interiordesign/ Black and grey toilet/Loo/ Bathroom/ Lavatory/ WC/ Restroom/ Washroom/ Water closet/Rums tillbehör/Accessories/Scandinavian home/ Valkoista ja harmaata/ Valkoistajaharmaatajamustaa/ Modern/Minimalistic/Ido-seinäwc/ Pohjolan Designtalo/ Designtalo/ Design-talo/ Ainoa/ Ainoakoti/ Jyväskylä/ Ruoke/
SHARE:

9 kommenttia

  1. Tyylikkään näköinen wc! Meillä samantyylin laatta haussa, onko harmaa seinälaatta minkä niminen/merkki/koodi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei,

      kiitos viestistäsi.

      Kyseessä on itse asiassa lattialaatta, mutta se on vain asennettu seinään. Kyseessä on paksu ja laadukas laatta, joka on Frozen Loft, 30x60,vaaleanharmaa :) Mukavia sisustushetkiä!

      Poista
    2. Meille tulee myös Designtalo ja oliko tuo laatta valmiiksi heidän valikoimassa? Kiitos avusta :)

      Poista
    3. Hei,

      kiitos viestistäsi. Otimme Ainoa-kodin K-rauta Palokasta Jyväskylästä, että saisimme materiaalit ainakin valita hieman vapaammin (tämä on mielestäni ainut ero Designtalon ja Ainoa-kotikonseptin välillä). Tämä ei siis ole heidän valmiista materiaalivalikoimistaan, mutta tietysti kannattaa kokeilla ja kysyä, että josko he voisivat asentaa materiaalin oman tuotevalikoiman ulkopuolelta. Muutoshinnan kanssa tulisi vain tuolloin olla tarkkana. Onnea projektiinne ja mukavaa joulun odotusta! :)

      Poista
  2. Moi! Minkä merkkinen allaskaappi ja allas teillä on? Saisko edestäpäin tarkempaa kuvaa �� allaskaappi on hakusessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Allaskaappi ja allas ovat Novartin kautta mittatilauksella otettu :) K-raudassa olen nähnyt vastaavanlaisia malleja tai K-raudan kautta saapi tilattua varmasti. Korkeakiiltoiset vetolaatikot on tuossa ja kahvat olemme itse asentaneet laatikoihin (Novartilla ei ollut mieluisia), kahvat ovat Cellon-mallistosta.

      Poista
  3. Hei, palailen vanhaan kirjoitukseesi oman projektini myötä. Kiinnostaisi kovasti nähdä se peili, josta tässä kirjoitat, mutta joka ei näy kuvissa. Löytyisiköhän se vielä vaikka Ikean sivuilta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, peili löytyy Ikeasta ja vieläpä edullisesti :) Ohessa linkki : https://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/70204942/#/50204943

      Poista
    2. Pahoittelen vastauksen viivästymistä, olin lomareissulla :)

      Poista

© Villa Amélie. All rights reserved.
Blogger Designs by pipdig