Unelmaa rakentamassa.

tiistai 8. maaliskuuta 2022

Villa Lumous; terassit valmiina ja odotellaan lattiavalun kuivumista


Hiekkaharjuntie 14, Villa Lumous etenee nyt hyvää vauhtia. Siellä on seinissä ulkopaneelit jo paikoillaan, terassit tehtynä ja lattiavalukin kuivumassa. Tällä viikolla kohteeseen asennetaan ikkunoita. 

Roskien viemistä on ollut paljon. Me rakennamme rakennuskohteisiin aina lavoista jätepisteet, joihin työmiehet tuovat roskat ja me sitten lajittelemme ne; käsittelemätön ja käsitelty puu, kipsijäte, metalli, lasi, muovi, pahvi, betoni ja sekajäte. Tällä tavoin säästää melko paljon, kun ei tarvitse vuokrata konttia rakennustyömaalle 7 kuukaudeksi. Tuo jätelavavuokra itsessään on jo paljon, sitten lisätään päälle sen tyhjennys-, lajittelu- ja jätekulut.

Hiekkaharjuntie 31, Villa Säde sen sijaan on vasta starttaamassa rungon pystytyksen osalta. Korona on hieman hidastanut sen etenemistä, mutta molemmat kohteet valmistuvat elo-syyskuussa 2022.

Villa Skandi Oy /Villa Skandi / Skandi / Villa Lumous / Villa Säde / Jyväskylä / Ruoke /Muuttovalmis / Muuttovalmiskoti /Musta talo /Mustatalo/ Black House/ SkandinaavinenSHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Villa Amélie. All rights reserved.
Blogger Designs by pipdig