Unelmaa rakentamassa.

torstai 30. kesäkuuta 2016

Aikataulutus

Projektikalenterin laatiminen

Lisäsin Toteutus-osioon tietoa projektimme kokonaisaikataulusta ja laatimani niin sanotun projektikalenterin. Lisäksi muodostin aikajanan, johon on koottu ainoastaan tärkeimmät välietapit. Sen avulla kokonaisprojektin aikataulutus hahmottuu ehkä hieman selkeämmin.

Tärkeää on, että omakotitaloprojektia suunnitteleva tai sitä läpikäyvä on itse tietoinen projektin etenemisestä ja pystyy jollain työkalulle seuraamaan sitä. Sama pätee projektin budjetointiin. Itse otan ylös kaikki pienimmätkin kulut, jotta kokonaismenojen määrä on joskus helposti tarkastettavissa.

Kokonaisaikataulu/Projektikalenteri/Aikataulu/Kalenteri/Taloprojekti/Taloprojektin aikataulu/Omakotitaloprojekti/Budjetti/Budjetointi/Menot/Kuinka budjetoida omakotitalo/ Mitä kuluja tulee ottaa huomioon omakotitaloa rakennettaessa/ Omakotitalon kulut/ Muuttovalmiin omakotitalon kulut/ Muuttovalmiin omakotitalon kulujen arviointi/ Modern/Minimalistic/Designkoti/Desing-talo/Pohjolan Desing-Talo Oy/ Ainoakoti/Ainoa/Ainoa-koti/Jyväskylä/Ruoke




SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Villa Amélie. All rights reserved.
Blogger Designs by pipdig