Unelmaa rakentamassa.

lauantai 26. marraskuuta 2016

Makuuhuoneen sisustaminen

Minimalistista

Olen saanut uuden kodin sisustusprojektin valmiiksi ja tyylini on skandinaavinen, minimalistinen ja melko väritön. Ne luovat itselle tasapainon ja tunteen kodikkuudesta ja kodista. Olen luonteeltani melko kylmä ja moni saattaa pitää sisustustanikin kylmänä, minua se kuvaa kuitenkin parhaiten. 

Koitan pitää sisustamisessa aina mielessä seuraavan ajatukseni: Valitse aina tuote, jota rakastat eikä sinun tarvitse enää koskaan luopua siitä. Osta tuote - huonekalu, sisustusesine, astia, liinavaate - joka osuu ja uppoaa heti eikä ole vain sinne päin niin päätöstä ei tarvitse koskaan enää katua. 

Aloitan tämän "sisustussarjan" päämakuuhuoneemme myötä.















Luhta/Design/Bedroom/Makuuhuone/Skandinaavinen koti/ Pohjolan Designtalo/ Designtalo/ Ainoakoti/ Ainoa/ Pohjolan Design-talo Oy/ Skandinaviskhem/Skandinaavinen/Skandinaavinen sisustus/Minimalistic/Minimalistinen makuuhuone/Valkoinen makuuhuone/Valkoista/Makuuhuoneen sisustus/Kartell Masters/My home/Mitthem/Mitt hem/Home/ Sisustus/Sisustaminen/ Interior/Interiordesign/ White Bedroom/Scandinavian home/Walk-in closet/Vaatehuone/Ikea Pax
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Villa Amélie. All rights reserved.
Blogger Designs by pipdig