Unelmaa rakentamassa.

torstai 10. marraskuuta 2016

Sälekaihtimet

Laatua Suomesta ja Ruotsista

Hankimme 16 sälekaihdinta lähinnä talon etuosaan. Eli suurin osa ikkunoista jäi vielä ilman ( meillä on 36 ikkunaa ). Syynä tähän on se, että haluan ikkunan pinnan olevan mahdollisimman rikkumaton ja näkymän avoimeksi. Talon etuikkunoihin oli kuitenkin nyt ihana saada sälekaihtimet ja olemme erittäin tyytyväisiä valintaan ja tekijän työn jälkeen. 

Desingtalon kautta olisi toki saanut sälekaihtimet, mutta en niitä halunnut sitä kautta ottaa, koska lisämyyntiä en halunnut heille vaan paikalliselle yrittäjälle sekä laatu on nyt huomattavasti parempaa. En tiedä miten nuokin sälekaihtimet olisi oikein asennettu Desingtalon kautta, mutta ilman murheita tuskin olisi vältytty. Nyt voi sanoa, että saimme Ruotsissa valmistetut, Suomessa kootut sälekaihtimet pieneltä paikalliselta yrittäjältä ja ilman mitään ongelmia. Kaikki hoitui ja asiakas on tyytyväinen. Suosittelen.

Valitsimme sälekaihtimiin pienellä lisähinnalla pyöreät integroidut säätimet.

Ohessa linkki Aurinkokaihdin ja Markiisin kotisivuille.

T: Ruotsi-intoilija :)



Sälekaihtimet/Jyväskylä/ Aurinkokaihdin ja Markiisi/Desingtalo/Design-talo/Pohjolan-Desingtalo/Ainoa-koti/Ainoakoti/ Jyväskylä/ Ruoke
SHARE:

1 kommentti

  1. Meidän pitäisi myös nuo sälekaihtimet selvittää. En tiedä, osaanko itse niitä laittaa, ja mies on reissussa hieman pidemmän aikaa. Voi olla, että täytyy tilata sälekaihtimien asennus ehkäpä ammattilaiselta. Ne on valmiiksi onneksi jo valittu!

    VastaaPoista

© Villa Amélie. All rights reserved.
Blogger Designs by pipdig