Unelmaa rakentamassa.

sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Kodinhoitohuone

Korkeakiiltoinen kodinhoitohuone

Kodinhoitohuoneessa tärkeintä on tilan helppokäyttöisyys ja runsas säilytystila. Näiden lisäksi itselle oli tärkeää alusta asti saada kodinhoitohuoneeseen korkeakiiltoiset kaapit ja pöytätasot. Petra-keittiön/Novartin valikoimiin ei kuulunut kirkkaita kromisia vetimiä, joten asensimme ne itse.

Meillä on perheessä myös kaksi koiraa ja tulevaisuudessa mahdollisesti myös lapsia, joten "kurasyöppö" oli ehdoton perheellemme. Suunnittelimme tämän eteisen sijaan kodinhoitohuoneeseen, sillä eteinen haluttiin pitää mahdollisimman siistinä ja avarana.








DomDom/Mayn/ Oras/ Oras Cubista/ Design/Kodinhoitohuone/Utilityroom/Grövkök/ Skandinaavinen koti/Skandinaviskhem/Skandinaavinen/Skandinaavinen sisustus/Minimalistic/Minimalistinen kodinhoitohuone/ Korkeakiilto valkoinen/Korkeakiilto/ Valkoinen kodinhoitohuone/Valkoista/Kodinhoitohuoneen sisustus/Petrakeittiöt/Petrakeittiö/ Novart/My home/Mitthem/Mitt hem/Home/ Sisustus/Sisustaminen/ Interior/Interiordesign/ White utilityroom/Scandinavian home/Hemtex/ZoneDenmark/Ledlistat/Kurasyöppö/
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Villa Amélie. All rights reserved.
Blogger Designs by pipdig