Unelmaa rakentamassa.

keskiviikko 28. joulukuuta 2016

Minimalistinen työhuone

Valkoista ja mustaa - Vit Och Svart -

Ylimääräiseen huoneeseen tein itselleni ainakin väliaikaisesti työhuoneen. Tämän huoneen on tarkoitus toimia jatkossa lastenhuoneena, mikäli joskus pieniä meidän perheeseen suodaan. Huoneessa on vino sisäkatto, minkä vuoksi ajattelin sen sopivan kivasti tulevaisuudessa lastenhuoneeksi. Tila toimii nyt toistaiseksi minulla erilaisten projektien sekä toiminimen pyörittämisen (e-seijes) vuoksi työhuoneena, mutta sinne mahtuu mukavasti nytkin jo lasten matkasänky, kun pääsen siskontyttöä hoitamaan.

Työhuoneessa halusin käyttää väreinä mustaa ja valkoista, ne ovat ehdottomasti suosikkivärejäni. Halusin kunnolla tilaa kansioilleni ja mielestäni ne tuovat myös kivan sisustuselementin kaikessa karuudessaan huoneeseen. Säilytystilaa luotiin Ikean Bestå:lla, joka sopii jatkossa myös hyvin tulevaan lastenhuoneeseen. Lipastossa on pomppusalvat.  











Työhuone/Anno/Vitra/ Ikea/Bestå/Stringhylla/Strinhylly/String/Valkoinen stringhylly/ Vit Stringhylla/Stringpocket/Vitochsvart/ Vit Och Svart/ Design/Valoisa työhuone/Iso valkoinen kirjahylly/Valkoinen työtila/Office/Workroom/Studyroom/Kontor/ Skandinaavinen koti/Skandinaviskhem/Skandinaavinen/Skandinaavinen sisustus/Valkoinen laminaatti/K-rauta/ Mustaa/ Valkoista/Työhuoneen sisustaminen/Ylimääräinen huone/ e-seijes/ Vita höyhen-valaisin/My home/Mitthem/Mitt hem/Home/ Sisustus/Sisustaminen/ Interior/Interiordesign/ White, and black office/Spacious office/Läsrum/Reading Room/Scandinavian home/ Desenio/ Valkoista ja mustaa/Valkoistajamustaa/Lasivitriini/Modern office/ Modern/ Pohjolan Designtalo/ Designtalo/ Design-talo/ Ainoa/ Ainoakoti/ Jyväskylä/ Ruoke/ Minimalistic/辦公/办公/现代/現代/モダン/ホワイトオフィス/スカンジナビアの/斯堪的纳维亚

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Villa Amélie. All rights reserved.
Blogger Designs by pipdig