Unelmaa rakentamassa.

tiistai 20. joulukuuta 2016

Työhuoneen ja vierashuoneen yhdistäminen

Maskuliinista kepeyttä

Meillä on tosiaan arkityön ohessa myös pieni toiminimi, joten työhuone miehelleni oli välttämätön iltatöiden vuoksi. Tärkeää oli saada tähän huoneeseen mahtumaan myös vuodesohva, jotta se toimisi samalla myös vierashuoneena. Suunnittelimmekin tästä huoneesta melko suuren, jotta nämä molemmat ominaisuudet saatiin samaan tilaan. Tästä tilasta ovat ovet myös kylpyhuoneeseen, kodinhoitohuoneeseen ja pikkuvessaan, joten useat eri ovet loivat haasteita sisustamiselle. Mielestäni tilaratkaisut onnistuivat kuitenkin hyvin ja huoneessa on mielestäni hieman rauhanomaisempi tunnelma kuin talon muissa huoneissa.








Innolux/Juho Pasila/Lattiavalaisin/Valkoinen lattiavalaisin/ Pöytävalaisin/Valkoinen pöytävalaisin/ Hay/ Hayn valkoiset pukkijalat/ Hay Loop Stand/ Design/Ferm Living/ Wire Basket-kori/Työhuone/Vierashuone/Harmaa vuodesohva/Valoisa työhuone/Iso valkoinen kirjahylly/Valkoinen työtuoli/Office/Workroom/Studyroom/Spare room/ Guestroom/ Gästrummet/ Skandinaavinen koti/Skandinaviskhem/Skandinaavinen/Skandinaavinen sisustus/Valkoinen laminaatti/K-rauta/ Efektiseinä/Betoniefektiseinä/Base/Suomen Betonileimasin/Valkoista/Työhuoneen ja vierashuoneen sisustaminen/Musta Fabriikki-kattovalaisin/Valkoinen tietokone/Harmaa keinutuoli/My home/Mitthem/Mitt hem/Home/ Sisustus/Sisustaminen/ Interior/Interiordesign/ White, Grey and black guestroom/Spacious office/Läsrum/Reading Room/Scandinavian home/Ikea Billy/Iskun vuodesohva/Isku/Desenio/Pohjolan Designtalo/ Designtalo/ Design-talo/ Ainoa/ Ainoakoti/ Jyväskylä/ Ruoke/ 

 
SHARE:

2 kommenttia

  1. Ihana tuo teidän työpöytä! Minkä kokoinen tuo pöytälevy on? Pöytälevy näyttää kiiltovalkoiselta, mistähän olette mahtaneet sen ostaa? :)

    VastaaPoista
  2. Hei,

    kiitos kommentistasi. Pöytälevy on Ikeasta ja se on kooltaan 150 cm x 75 cm. Se on tosiaan korkeakiiltoa. Valitettavasti en muista mallia nyt, mutta ainakin kesällä niitä vielä oli Ikeassa. Toivottavasti löytyy! :)

    Mukavaa joulun aikaa.

    VastaaPoista

© Villa Amélie. All rights reserved.
Blogger Designs by pipdig