Unelmaa rakentamassa.

tiistai 12. kesäkuuta 2018

Makuuhuoneen päivitystä


Esikoinen tulossa ja minun työhuone saa nyt vaihtua lastenhuoneeksi. Sitä kautta pääsee suunnittelemaan tiloja uudestaan ja raikastamaan taas kodin ilmettä. Lastenhuoneen sisustaminen on ollut jo pitkään mielessä - Se on mukavaa. Suunnitelmat on sen varalle jo tehty ja täytyy sitten kuvia laittaa tännekin sen huoneen valmistuttua. Nyt laitan kuitenkin hieman päivitystä makuuhuoneen sisustamisesta.

Aiemmin tuo meidän makuuhuoneen päätyseinä oli vain valkoinen tyhjä paletti, nyt on ihana, että sinne saatiin vähän väriä ja luonnetta taulujen, huonekasvien, lipaston ja kansioiden muodossa. Olen kyllä suunnitelmaan tyytyväinen tuolta osin. Muutos miellyttää todella paljon ja niitä on kiva katsella samalla, kun katselee olohuoneessa tv:tä.





Luhta/Design/Bedroom/Makuuhuone/Skandinaavinen koti/ Pohjolan Designtalo/ Designtalo/ Ainoakoti/ Ainoa/ Den Finland Oy/ Pohjolan Design-talo Oy/ Skandinaviskhem/ Skandinaavinen/Skandinaavinen sisustus/Minimalistic/Minimalistinen makuuhuone/Valkoinen makuuhuone/Valkoista/Makuuhuoneen sisustus/Kartell Masters/My home/Mitthem/Mitt hem/Home/ Sisustus/Sisustaminen/ Interior/Interiordesign/ White Bedroom/Scandinavian home/Walk-in closet/Vaatehuone/Ikea Pax/ Domdom/ Huonekasvit/ Väriä valkoiseen/ Expedit/ Iittala/ Aalto-lulho/ Alvar Aalto/Vit hem/ Vit och Svart/ 
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Villa Amélie. All rights reserved.
Blogger Designs by pipdig