Unelmaa rakentamassa.

perjantai 8. kesäkuuta 2018

Syöttötuoli


Meille on syyskuun lopussa syntymässä esikoinen ja vaikka syöttötuoli ei vielä olekaan ajankohtainen, ajattelimme sen hankkia jo hyvissä ajoin. Lisäksi kummityttö voi käyttää sitä myös vieraillessaan meillä. Olen selaillut vaihtoehtoja niin Suomesta kuin ulkomailta ja melko kalliita nämä tuntuisi olevan. Ulkomailla saa helposti pulittaa 500 euroakin kivasta syöttötuolista ja se on mielestäni kyseiselle tuotteelle kyllä liikaa. Jotain designia olisi kuitenkin kiva saada kotiimme myös syöttötuolin muodossa.

Olen pohtinut meille seuraavia vaihtoehtoja:

Puusepänliike Hannes 'Onni' syöttötuoli

Hinta 229,00 euroa. Kyseinen tuoli on kotimainen ja sitä valmistaa perheyritys Puusepänliike Hannes. Tämä on ulkonäön lisäksi yksi syy, miksi tuote viehättää. Muotoilu on kaunis ja yksinkertainen. Ongelmana tässä mielestäni on ehkä kuitenkin se, että lapsen voi olla hankala istua tässä mukavasti. Lisäksi hinta on melko korkea. Muotoilu miellyttää vain kovasti.

Kyseisen tuotteen löytää esimerkiksi täältä.







Rinki.

Hinta 199,00 euroa. Rinki on myös kotimainen ja Helsingissä käsityönä valmistettu design-syöttötuoli. Tässä on erittäin nokkelaa se, että se muuntuu myös jakkaraksi, jolloin sitä voi käyttää pitkästi vanhemmallekin iälle. Ulkonäöltään tuoli on ajaton ja muodoiltaan selkeä. Suunnittelijana tuolilla on Hannu Peltonen. Muotoilu on kaunis ja koruton. Hinta on melko korkea, vaikka ei sitten toisaalta kuitenkaan, jos esimerkiksi Stokkeen vertaa. Muotoilu miellyttää todella paljon ja tällä hetkellä tämä on listassani ykkösenä. Värin valinta on sitten seuraava ongelma, minkä tahansa näistä tuolista sitten päättääkin valita.

Kyseisen tuotteen löytää esimerkiksi täältä.






Ovo By Micuna

Hinta 269,90 euroa. Hinta on tässä tuotteessa melko korkea, mutta tässäkin muotoilu on todella sievä ja pakkaus erittäin hyvin mietitty. Tuote on helppo muokata eri ikäisille ja siinä on kaksi eri mallia. Ensin se sopii 6 kk – 3 vuotiaana ja sitten matalana 3–6 vuotiaan. Tässä mietityttää myös tuo puun väri, ettei se ole meille liian "puumainen".

Kyseisen tuotteen löytää esimerkiksi täältä.




Blåmes

Hinta 49,95 euroa. Ikean kätevä ja hinnaltaan edullinen syöttötuoli on kanssa mielestäni tyylikäs. Ikea on myös takuuvarma ja helppo vaihtoehtohan tämä olisi. Tämä menee ainoastaan 3- vuotiaaksi saakka. Tämä olisi ehkä minulle mieluisampi kuitenkin jos tarjotinkin olisi musta. Hyvä vaihtoehto kuitenkin.

Kyseisen tuotteen löytää esimerkiksi täältä.


Kaikki kuvat ovat valmistajien sivuilta.


Finnish Design/ Skandinaavinen/ Interior/  Scandinavian home/Inspiroiva koti/ Nordichome/ Decoration/ Oma koti/ My home/ Nordiskahem/ Nordiskehjem/Fina hem/ Mynordichome/ Mynordicroom/ Interior for you/ Modern/ Minimalistic/ Onni/ Puusepänliike Hannes/ Rinki/ Hannu Peltonen/ Ajaton syöttätuoli/ Moderni syöttötuoli/ Kaunis syöttötuoli/ Syöttötuoli/ Skandinaavinen syöttötuoli/ High chair/ Child's high chair/ Barnets barnstol/ Barnstol/ Jyväskylä/ Ruoke/ Ovo by Micuna/ Ovobymicuna/ Ikea/ Blåmes/ Laadukas syöttätuoli/ Syöttötuolien vertailua/ Syöttötuolivertailu/ Syöttötuolin valinta/ Syöttätuolivalinta/ Miten valitsen syöttätuolin?/ Esikoinen tulossa/ Musta syöttötyoli/ Black high chair/ Vit barnstol/ Svart barnstol/ White high chair/ Valkoinen syöttötuoli/ 
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Villa Amélie. All rights reserved.
Blogger Designs by pipdig